Origjina dhe Qëllimi i Vetes është Dashuria.

Konfliktet shkaktohen nga harresa. Harresa që 'Vetja është e larmishme për të mos qenë në vetvete'. Harresa që 'Vetja është e larmishme për Shoqërimin'. Harresa që 'Vetja është e larmishme për Dashurinë'. Dashuria kështu Dashuria për 'gjithçka që është këtu është vetvetja' dhe 'qëllimi i vetvetes është gjithmonë dashuria'. Në përfundim. Origjina dhe Qëllimi i Vetes është Dashuria. Dashuri kaq Dashuri. Shumë e vërtetë. Vërtetë e thjeshtë. Unë dua./q>